BERITA KCS REDHA

Apa orang kata fasal KCS...apa pula kita kata fasal KCS...macam-macam orang kata...Friday, May 20, 2011

Helang Kedah: Krisis dalaman KCS ( Tajuk ni bukan asri redha kata tapi blog berkenaan kata)

Tajuk ini saya terjumpa dalam satu blog helangkedah.....  saya sendiri tidak terima sms tersebut,  hanya orang2 tertentu saja kut.  Namun ianya telah disebarkan hingga masuk dalam blog Helang Kedah.  bermakna satu dunia dah tau....Eloklah saya kutip balik dan masuk dalam blog ni untuk semua
 baca.  Sekurang-kurangnya menjelaskan Dato' Puat telah menyatakan prinsipnya dalam hal2 berkaitan isu kenaikan pangkat jawatan ke SUK... dan lagi sms ini dah lama dah sebelum isu pelanjutan kontrak SUK ini yang sedang hangat diperkatakan ketika ini...     Asri Redha...

Helang Kedah: Krisis dalaman KCS: "Berikut adalah sms yang berlegar inbox kakitangan kerajaan dan orang2 politik di Kedah. Tuan empunya SMS ini ialah Dato' Fuad Md Ali. SFO Ke..."


Krisis dalaman KCSyang berlegar inbox kakitangan kerajaan dan orang2 politik di Kedah. Tuan empunya SMS ini ialah Dato' Fuad Md Ali. SFO Kedah. Tersesat ke inbox Billy la plak..walau tak tau apa tujuan nya sampai boleh tersesat mai, tapi Billy rasa ada baik juga kalau diketahui oleh semua rakyat Kedah yang perihatin.

"Asmkm AJK Pers PTN Kedah, Senior KCS dan mreka yg berkenaan.Memndgkn terdpt usaha bertrusn utk mengaibkan saya dan isteri, saya dgn ini mmbri aku janji tdk akn sekali2 melobi atau berusaha utk menjadi YB SS.Saya berstju persatuan memilih dan memprakukn utk menymbung atau melantik SS baru yg berkelayakan.Cuma saya minta diberi pluang utk terus brkhdmat sebgi SFO hingga umur bersara.Semoga akujanji ini meredakan konflik semasa dan kita boleh meneruskan bidangtugas masing2 demi kemjuan Kedah.Amin yaRobilalamin."

Seperti kandungan asal sms tersebut tanpa di edit walau satu huruf pun hatta titik dan spacing pun tidak dubahsuai.

Billy akan mengulas dan menghuraikan krisis ini dalam posting yang seterusnya sekiranya diberi keizinan oleh Allah s.w.t. InshAllah.

Posted by BILLYtheKID at 3:50:00 AM

No comments:

Post a Comment